Skip to main content

Vi er sammen om at være unikke

VORES VÆRDIER

Travelheart Family arbejder ud fra tanken om, at vi udvikler rejser vi selv vil med på.

Vi står sammen

Hos Travelheart Family står vi sammen på tværs af vores selskaber og deler et fælles mål om at skabe gode rejseoplevelser for vores gæster. I fællesskab er vi stærkere, og sammen kan vi mere.

Vi støtter hinanden

I Travelheart Family er vi først og fremmest kollegaer, uanset hvilket brandlogo der pryder uniformen. Det betyder, at vi støtter hinanden, både når vi sidder bag skrivebordet, og når vi er ude på rejsedestinationer. På den måde skaber vi en god oplevelse hele vejen rundt – både for vores ansatte, vores partnere og, vigtigst af alt, for gæsten.

Særlige hver for sig

Vores 15 individuelle brands har hver deres unikke identitet og kompetencer. Vi er noget helt særligt hver for sig, men fundamentalt deler vi alle et fælles værdisæt. Det er nemlig dét der skaber fundamentet for Travelheart Family.

Se vores video

Sammen kan vi mere

Vi består nu af 15 individuelle rejsearrangører der arbejder tæt sammen som en familie for at skabe de bedste rejseoplevelser for vores gæster.

Vi kalder vores lille familie for Travelheart Family. Fælles for alle vores rejsearrangører er, at vi arbejder med rejser og oplevelser. Selvom hvert brand er helt sit eget, hører alle til den samme familie, som deler de samme grundlæggende værdier.

Uanset om turen går til solrige Spanien, et smut forbi pyramiderne i Egypten, en tur ned ad pisterne i Østrig eller noget helt fjerde, så står Travelheart Family klar til at planlægge rejser, som vi gerne selv vil med på.

Det er vores vision at skabe gode oplevelser gennem mindeværdige rejser, som vores gæster sent vil glemme. Hos Travelheart Family er du altid blandt familie uanset om du er partner, medarbejder eller gæst.

Bjarke HansenDirektør og ejer, Travelheart Family
ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com