Skip to main content

VI KENDER USA BEDST

Skræddersyede rejser efter dine drømme

USA Tours er et danskejet rejsebureau med speciale i Nordamerika. Vi er landets største eksperter på rejser til USA, og arrangerer også rejser til nabolandene Canada og Mexico, samt flere destinationer i Caribien.

Vi holder til på Vesterbro i København, hvorfra vi servicerer alle vores kunder. Det gælder også vores norske og svenske rejsende, som kan finde os på usatours.no og usatours.se.

Fælles for alle vores rejser er, at vi ikke har nogen færdige pakkeløsninger. Vi skræddersyr alle vores rejser fra bunden, så vores rejsende får præcis den rejse, de har drømt om. Når du henvender dig til USA Tours, får du en personlig rejsekonsulent, som er ekspert på området, og rejseplanen sammensætter vi i fællesskab.

Alle medarbejdere hos USA Tours en stor forkærlighed for Nordamerika, som kan mærkes i de rejser, vi laver. Vi har nemlig selv rejst meget i USA og Canada, og flere af os har endda boet der. Sammenlagt har vi årevis af rejseerfaring fra “Guds Eget Land,” og vi deler hjertens gerne ud af den. Vi ved, hvad du bør opleve, hvad du bør undgå og i det hele taget, hvordan du får en rejse, der lever op til dine forventninger.

Vi har mange kunder, som hvert år vender tilbage til os for at opleve nye sider af Nordamerika, Caribien eller Mexico, og vi er stolte af at være blandt Danmarks bedst ratede rejsebureauer for skræddersyede rejser på Trustpilot, hvor vores score pt. er 4,6/5.

USA Tours er desuden medlem af Rejsegarantifonden nr. 2178, så din pakkerejse altid er i sikre hænder.

2012

Etableringsår

Vi kender USA - Book din rejse med os!

Få de største oplevelser, når du skræddersyr din rejse med USA Tours. Vi kender USA bedst. USA er virkelig mulighedernes land. Få hjælp til at finde den helt rigtige rejse til dig.

ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com