Skip to main content

DIT UNIQUE REJSE-EVENTYR

Vi gør en forskel for dit næste rejse eventyr!

Unique Travel har siden 2010 sendt tusindvis af danskere på rejser til Asien. Vi har ingen standardløsninger, hurtige uspecificerede afbudsrejser eller 14 dages charterferie i Thailand. Derimod laver vi skræddersyede pakkerejser med en personlig rejseplan, der er udarbejdet 100% ud fra dine ønsker til rejsens indhold, og tilmed noget af branchens bedste kendskab til destinationerne.
Når du tager kontakt til Unique Travel får du en personlig rejsekonsulent, og sammen stykker I rejsen sammen, indtil den passer til jeres forventninger og budget. Vi anbefaler kun steder, hoteller og udflugter, som vi selv har set, så vi kan stå inde for de produkter, vi anbefaler. Konceptet giver dig mulighed for at blive guidet og hjulpet afsted på en fantastisk rejse og samtidig spare nogle penge. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og samtidig får du branchens bedste service.

Ét af de punkter hvor vi adskiller os væsentlig fra den øvrige del af branchen er vores viden, kendskab og høje serviceniveau. Vores passion for rejser og det vi laver, smitter af på vores service, så du får en bedre og mere unik rejse!

Når du booker din rejse hos Unique Travel, så får du tildelt et log-in til din egen rejseside. Her vil din rejseplan fremgå i detaljer, så du ikke skal kigge indbakken igennem efter det senest sendte rejseforslag - det hele ligger på din rejseside. Desuden kan du se, præcis hvordan din rejseplan ser ud dag for dag på din rejse. Heraf fremgår det tydeligt hvilket hotel, værelsestype, transport mm., der står klart til dig, når du ankommer. Vi har lavet links, så du nemt kan klikke dig ind på hotellets hjemmeside og se endnu flere billeder og information.

2010

Etableringsår

Vejen til din drømmerejse

Rejs med Unique Travel. Vores helt UNIQUE rejsekoncept gør, at vi kan sammensætte din drømmerejse præcis som du ønsker det, og til den helt rigtige pris.

ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com