Skip to main content

DESIGNET TIL REJSEARRANGØRER - AF REJSEARRANGØRER

Bookingsystemet skabt til at vækste dit rejsebureau

Tourpaq hjælper dig med at administrere dine ture, bookinger og kunder mere effektivt, øge indtjeningen, spare tid og reducere driftsomkostningerne.

Med vores alt-i-en-løsning får du en enkel, effektiv måde at håndtere og sælge rejser på, og booste din forretning. Med vores online booking motor kan dine kunder nemt søge og booke ture og services. Alt det, du har brug for, for at køre dit rejsebureau effektivt - håndtering af kunder, kommunikation og betalinger - er nu samlet ét sted. Spar tid og penge gennem automatiseringer og øg produktiviteten for dine medarbejdere. Med vores Salgs og Marketing CRM kan du nemt skabe og håndtere relationer, generere det perfekte rejseprogram, konvertere forespørgsler til salg og meget mere! Vi tager gæsterne i hånden fra start til slut, og er til steder under hele ferien. Samtidig med at vores rejseledere byder på unikke oplevelser og udflugter, som er med til at skabe smil, glæde og minder for livet.

2009

Etableringsår

Software til rejsearrangører, rejsebureauer og DMC'er.

En alt-i-en platform, der vil støtte og vækste din virksomhed, uanset om du arbejder med charter, dynamiske produkter, grupper eller en kombination af alle.

ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com