Skip to main content

DANMARKS BILLIGSTE SKIREJSER

Velkommen til DK´s billigste skirejser.

Hos SnowTours.dk arrangerer vi skirejser til priser, hvor alle kan være med, uden at gå på kompromis med hverken tryghed eller kvalitet – det er nemlig ikke sådan, vi gør jeres skiferie billig.

Hvordan kan vi så være så billige?
Ganske enkelt er vores omkostninger simpelthen lavere end traditionelle udbydere af skirejser.

Vi er stærke på indkøb og har lave omkostninger
Efter +15 år med indkøb i Alperne ved vi, hvad tingene skal koste. Derfor kan vi tjene lidt på indkvartering, lidt på liftkort og lidt på skileje. Vi har samtidig sørget for, at du stadig sparer penge i forhold til at booke direkte. Desuden er vi omfattet af Rejsegarantifonden – din sikkerhed.

Vi har ingen skiguider på destinationerne
Vi sparer på skiguiderne ude på destinationerne. I stedet sørger vi for, at du er klædt godt på til skiferien hjemmefra. Du får både tips til, hvor du får den bedste Kaiserschmarrn eller Wienerschnitzel på pisten, hvor sneen er bedst om eftermiddagen og hvilken lift, der er kortest kø ved om morgenen.

2023

Etableringsår

Kontakt os

Vi er et fantastisk team af dedikerede og passionerede medarbejdere, som brænder for at skabe de bedste rejseoplevelser for vores gæster.

Jakob Birk

Direktør

SnowTours

Mail: jakob@snowtours.dk

Skirejser med SnowTours

Tag på skiferie til Østrig eller Sydtyskland med SnowTours.dk. Vi er Dk´s billigste udbyder af populære skirejsemål i Alperne.

ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com