Skip to main content

DRØMMEREJSER TIL HELE VERDEN

Vi laver kun rejser, vi selv vil med på

DANexplore er specialister i skræddersyede rejser til Nordamerika, Oceanien, Afrika og Asien. Vores motto er, at vi kun laver rejser, vi selv vil med på.

Faktisk er vores motto også et løfte, vi har holdt siden rejsebureauets start i 2009. Alle vores medarbejdere elsker at rejse, og tilsammen har vi mere end 45 års rejseerfaring. Erfaring som vi trækker på, hver gang vi sammensætter en ny rejseplan.

Vi kender dit rejsemål som vores egen baglomme, og kan derfor klæde dig rigtigt på, så du får mest muligt ud af din rejse. Vi går altid et spadestik dybere for også at inkludere både kendte, ukendte og lidt oversete oplevelser i din rejseplan.

Til alle vores rejsemål har vi specialister tilknyttet. For at leve op til titlen som specialist, besøger vores rejsekonsulenter deres rejsemål minimum hvert andet år, så deres viden altid er ajour. Du kommer derfor til at tale med en rejsekonsulent, som kender smut- og genvejene, ved hvornår, det er bedst at rejse og kender de steder, du ikke må gå glip af.

Hos DANexplore er vi med dig på hele rejsen. Derfor er din pakkerejse i sikre hænder, når du bestiller hos os, og vi samarbejder kun med nøje udvalgte internationale og lokale samarbejdspartnere, som lever op til vores krav om kvalitet og produktsikkerhed. DANexplore holder til i Randers og er medlem af Rejsegarantifonden #2842.

2008

Etableringsår

Rundrejser og individuelle rejser i hele verden

Skræddersyede og individuelt tilpassede kør-selv ferier, skirejser, safari- og rundrejser. Vi laver kun rejser, vi selv vil med på. Mere end 30 års erfaring. Medlem Rejsegarantifonden. 24 timers døgnservice. Topanmeldt rejsebureau.

ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com