Skip to main content

VI HAR SENDT GLADE DANSKERE PÅ CHARTERFERIE SIDEN 1988

Kåret som Danmarks Bedste Charterarrangør hele 7 gange

Århus Charter har et utrolig højt serviceniveau, som allerede starter i rejsecaféen på Marselisborg Havn i Aarhus, hvor der altid er kaffe på kanden. Servicen fortsætter naturligvis på rejsemålet, hvor de danske rejseledere står klar til at tage imod alle gæster med et smil og yde en personlig service.
Netop den service gør, at rigtig mange gæster vælger at rejse med Århus Charter hver gang de skal på ferie.
Det er ikke unaturligt at der er gæster på alle afgange, som har rejst imellem 20-40 gange med Århus Charter, hvilket gør at der findes en stærk relation til alle gæster.

1988

Etableringsår

Charterrejser fra Aarhus Airport

I 1988 blev Århus Charter etableret af søstrene Jette Rantala og Ulla Stæt Andersen, som er født og opvokset i Borum nær Aarhus. Ullas og Jettes ønske var, at man som rejsearrangør sætter gæsten i centrum og med hjertet på rette sted oprigtigt ønsker at give gæsterne en god ferie. Desuden skulle den personlige kontakt vægtes højt, både ved kontakt med kontoret i Danmark og på rejsemålene i kontakten med rejselederne, der naturligvis er danske og er meget til stede. I 2014 overtog Bjarke Hansen, Henrik Søndergaard og Henrik G. Jensen fra Primo Tours ejerskabet. Planen har aldrig, og er fortsat ikke, at blive de største, men derimod de bedste, og hele 7 gange er Århus Charter kåret som Danmarks Bedste Charterarrangør.

ADDRESS

Travelheart Family

Rindumgaards Allé 3, Rindum

6950 Ringkøbing

CONTACT

T: +45 8818 4618

E: hello@travelheartfamily.com